Zakaj so MojeUre prava rešitev za vaše podjetje?


Devet razlogov, zakaj so MojeUre prava rešitev za beleženje delovnega časa v vašem podjetju in kako vam lahko elektronska evidenca pri tem pomaga.

Zakaj so MojeUre prava rešitev za vaše podjetje?

V današnjem dinamičnem delovnem okolju, kjer je sledenje delovnemu času ključnega pomena, se odločitev za pravo orodje za upravljanje delovnega časa izkaže za ključno. Enostavne rešitve ponujajo MojeUre, inovativni servis za elektronsko beleženje delovnega časa.

Elektronska evidenca delovnega časa na novi ravni

MojeUre ponujajo popolno elektronsko evidenco vseh vrst ur, ki zajema podrobne podatke o delovnih urah, službeni odsotnosti, malicah, dopustih, bolniških in delu od doma. S tem prinašajo celovit pregled in popolno transparentnost v delovnem okolju.

Prilagodljiva registracija na različne načine

Opravljanje registracije delovnega časa še nikoli ni bilo tako enostavno. Z MojeUre imate na voljo klasično registracijo s karticami in obeski, lahko pa se odločite za sodobnejšo pot preko pametnega telefona in aplikacije. Takšno beleženje delovnega časa omogoča večjo prilagodljivost glede na potrebe vašega podjetja.

Evidenca delovnega časa kjerkoli in kadarkoli

MojeUre omogoča registracijo na več lokacijah, bodisi na terenu ali kar iz udobja doma. S tem omogoča optimalno prilagajanje različnim delovnim okoliščinam in potrebam vaše organizacije.

Preglednost preko spleta in mobilne aplikacije

S sistemom MojeUre je vpogled v evidenco delovnega časa mogoč v vsakem trenutku preko spleta ali mobilne aplikacije. Ta funkcionalnost omogoča lažje upravljanje časa in boljše odločitve na podlagi trenutnih podatkov.

Raznoliki izpisi evidenc za celovit pregled

Podjetja potrebujejo raznolike izpise evidenc za učinkovito upravljanje. MojeUre ponujajo mesečne izpise ur zaposlenih, kumulativnih ur, odsotnosti, razporedov dela in še več, kar vam bo olajšalo sledenje in analizo podatkov.

Napredno načrtovanje in razporejanje dela

Poleg tega smo v MojeUre vključili modul za ustvarjenje razporeda dela zaposlenih in s tem olajšali načrtovanje delovnega časa. Tako vam pomagamo, da so vaše delovne kapacitete optimalno izkoriščene.

Prilagoditev beleženja po vaših željah

Vsako podjetje ima svoje želje in potrebe. MojeUre omogočajo natančno nastavitev pravil beleženja prihodov / odhodov delovnega časa in drugih nastavitev, s čimer zagotavljamo popolno prilagoditev vašim zahtevam.

Enostavno komuniciranje s sporočilnim sistemom

V sistemu MojeUre smo vključili sporočilni sistem, ki vam bo olajšal komunikacijo med zaposlenimi in nadrejenimi. Ta funkcionalnost povečuje učinkovitost in izboljšuje potek informacij znotraj podjetja.

Enostaven uvoz ur za obračun plač v računovodski program

Naš sistem omogoča enostaven uvoz mesečnih ur v računovodske programe Vasco, Birokrat, SAOP, Pantheon, Hermes, OpPis, Norma SOFT, Cadis, AccountingBox in e-Računi. Uvoz ur v računovodske programe poskrbi za hitrejši in bolj učinkovit obračun plač, predvsem pa vam prihrani več časa in skrbi.

Preizkusite MojeUre Brezplačno!

Za vse, ki še dvomite, ponujamo BREZPLAČEN ENOMESEČNI PREIZKUS. Preizkusite orodje, ki bo preoblikovalo upravljanje delovnega časa in povečajte produktivnost vaše ekipe. MojeUre je celovita rešitev za beleženje delovnega časa, ki prinaša preglednost, učinkovitost in prilagodljivost. Za korak naprej v učinkovitem upravljanju delovnega časa se obrnite na nas (0590 64 200 ali info@mojeure.si) in izboljšajte delovno okolje.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.