Evidenca delovnega časa MojeUre


Enostavna in pregledna evidenca delovnega časa, ki je najbolj primerna za vaše podjetje.

Pregled delovnih ur


Podrobna evidenca prihodov in odhodov, dopustov, bolnišk in potnih nalogov zaposlenih.

Aplikacija MojeUre uporabniku kakor tudi nadrejenim v podjetju omogoča enostaven pregled delovnih ur zaposlenega. V tem primeru se v aplikaciji zavaja lahko različne tipe delovnih ur nad katerimi je kasneje tudi možen pregled in nadzor. Aplikacija je usklajena z zakonom ZEPDSV-A, ki prihaja v veljavo.

Dostop za vse


Vsak zaposleni lahko dostopa do svojega profila in pridobi informacije o svojih delovnih urah.

Zaposleni za dostop do aplikacije pridobi uporabniške podatke s katerimi se lahko v nadaljevanju prijavi v aplikacijo. Če nadrejeni (administrator ali moderator) odobrijo pregled delovnih ur, lahko v nadaljevanju zaposleni tudi ta del spremljajo. Opcija je tudi vnos določenega tipa delovnih ur, glede na odobritve.

Planiranje in razpored


Modul za planiranje dela zaposlenih v vašem podjetju za daljše časovno obdobje.

Planiranje razporeda omogoča razdelitev delovnih ur na več zaposlenih in hkrati delitev dela. Moderator ali administrator lahko v tem primeru kreirata razpored. Uporabnik ima seveda vpogled v razpored in kakšen je predviden urnik dela.

Podatki za obračun plač


Mesečne delovne ure pripravljene direktno za izdelavo obračuna plače.

Kumulative ur, ki so izračunane na podlagi vnešenih podatkov so naslednji korak kateri je ključen za računovodski program. Na podlagi pravil beleženja, ki jih nastavi podjetje se izračunajo vse previdene kumulative, katere pa z enostavnim klikom izvozimo iz aplikacije MojeUre. V nadaljevanju se ti podatki prenesejo v računovodski program in se s tem olajša dodatno delo z ročnim vnosom.

Registrator delovnega časa za registracijo na delovno mesto

Registrator delovnega časa


Prijava na delovno mesto z uporabo kartice oz. obeska preko registratorja.

Za namene registracije na delovno mesto se lahko uporablja tudi standardni način registracije preko registratorja. Registrator, ki je naša lastno razvita naprava je prilagojena različnim načinom registracije delovnega časa na delovno mesto. Le to se priključi v napajanje in v internetno omrežje preko brezžičnega omrežja ali preko UTP kabla. Med drugimi že ta registrator tudi omogoča mobilno registracijo, saj ima vgrajen Bluetooth oddajnik.

Večjezična podpora


Aplikacija je prevedena v več jezikov in tako primeren tudi za tuj trg.

Trenutno je aplikacija prevedena v treh različnih jezikih in je namenjena uporabi v več različnih državah. Spletna aplikacija, mobilna aplikacija in tudi registrator so tako pripravljeni za večjezično podporo. Na podlagi izbrane države pri uporabnikih, se potem tudi za njegov primer upoštevajo njihovi državni prazniki, ki so tudi pomembni za obračun plač.

Kategorizacija zaposlenih


Kategorizirajte zaposlene po različnih skupinah glede na vaše želje.

Zaposlene lahko razporedite v več kategorij / podkategorij in jim s tem določate tudi v nadaljevanju posebna pravila evidentiranja, pravila moderiranja kakor tudi pravila za dostopanje do uporabniškega profila. Glavni administrator oziroma moderator lahko določa različno hierarhijo kategorij / podkategorij in s tem razdela strukturo celotnega podjetja.

Prenos ur


Prenosi presežkov ali manjkov ur v nov mesec s samo enim klikom.

Pri obračunu ur na mesečni ravni se v primeru prekoračitve delovniga ali manjka ur pri delovniku tudi nabere določeno število ur za prenos. Prenaša se tako lahko negativno ali pozitivno število ur v nov mesec, kjer se lahko tudi poda določeno število ur, ki se ga prenaša. Pri prenosu ur se lahko določeno število ur prenese v obračun, katerega pa se kasneje upošteva pri obračunu za plače.

Aplikacija na mobilni napravi za evidenco delovnega časa

Mobilna aplikacija


Za še lažji pregled in evidentiranje je na voljo mobilna aplikacija za Android in iOS.

Mobilna aplikacija je prvenstveno namenjena registraciji delovnega časa ob prihodu ali izhodu iz delovnega mesta. Z uporabo mobilne aplikacije pa lahko uporabnik tudi spremlja število delovnih ur, predviden razpored, seštevke delovnih ur po mesecih. Prav tako pa lahko tudi določene tipe ur vnaša v samo aplikacijo, odvisno seveda od njegovih pravic. Skozi mobilno aplikacijo potekajo tudi obveščanja in komunikacija med uporabniki.

Google Play trgovina AppStore trgovina

Registracija delovnih ur na terenu


Mobilna aplikacija med drugimi omogoča tudi registracijo delovnega časa na določenih lokacijah.

Mobilna aplikacija, ki omogoča registracijo delovnega časa samo na določenih lokacijah, je lahko koristna za podjetja, ki imajo več lokacij ali pa za podjetja, ki želijo spremljati delovni čas svojih zaposlenih na terenu na katerihkoli lokacijah ali samo na specifičnih, katere samostojno lahko določijo. V te namene se uporablja geolokacijo in GPS tehnologijo, da prepozna, ko se zaposleni nahaja na določeni lokaciji.

Omejevanje registracije delovnega časa preko mobilne aplikacije

Ureditev pravil beleženja


Uredite pravila prihodov / odhodov registratorja delovnega časa po vaših željah.

V primeru dodatnih zahtev pri evidentiranju delovnega časa lahko podjetje nastavi svoja pravila beleženja ob prihodih in izhodih. Na podlagi določenih pravil se tako v nadaljevanju evidentiranje ur glede na pravila beleženja tudi izvaja. Določa se lahko tudi določena pravila, kot je datum začetka / zaključka beleženja, določen dan ob katerem se upoštevajo določena pravila, določena kategorija za katero se upošteva določen način registracije, itd.

Registracijska točka


Z uporabo mobilne aplikacije je možnost prijave tudi z registracijsko točko na vaši lokaciji.

Registracijska točka je naprava, ki omogoča registracijo na delovno mesto, če se nahajate v bližini le te. To v praksi pomeni, da v radiju 5 metrov od postavitve točke lahko izvedete prihod ali izhod z uporabo registracijske točke. Naprava velja kot samostojna komponenta, ki vsebuje Bluetooth, NFC in QR kodo. Tudi kot dobra praksa se je izkazala registracija na terenu, saj je naprava popolnoma neodvisna od internetne povezave.

Bluetooth registracijska točka

Potrjevanje ur


Aplikacija omogoča potrjevanje dodanih tipov ur glede na vaše želje s strani administratorjev.

Podjetje lahko uporablja potrjevanje delovnih ur, kadar želi s tem potrditi vnos določenega tipa delovne ure. Vse delovne ure za katere se podjetje odloči lahko gredo v potrjevanje. Potrjevanje lahko tako izvede administrator ali moderator odvisno od nastavitev zaposlenega in pravil potrjevanja delovnih ur, ki so bile nastavljene na nivo podjetja.

Obveščanje ob dogodkih


Uporabniki lahko ob določenih dogodkih prejmejo obvestila v mobilni in spletni aplikaciji.

Obveščanje ob določenih dogodkih je uporabna funkcionalnost saj ob določenem dogodku na ta način lažje spremljate dogajanje v samem podjetju. Obestila se lahko posreduje na e-mail ali na mobilno aplikacijo MojeUre. Na nivoju uporabnike se določa način obveščanja, lahko se obvešča administratorje / moderatorje ob vnosu / urejanju / spreminjanju delovnih ur pravtako pa tudi ob potrebnem potrjevanju določene delovne ure.

Kontrola pristopa


Enostavno nadzorujete, kdo lahko vstopa v vašo poslovno stavbo ali do posameznih prostorov znotraj stavbe.

V okviru sistema MojeUre odslej omogočamo tudi napreden nadzor dostopa, ki je del integriranega sistema in poleg evidentiranja delovnih ur omogoča tudi napredno ureditev dostopnosti poslovne stavbe in prostorov po vaši meri. Uporabniki aplikacije MojeUre se identificirajo s svojo identifikacijsko kartico oziroma z drugim identifikacijskim sredstvom, ki ga že sicer uporabljajo.

Povezljivost z računovodskimi programi


Evidenca delovnega časa omogoča direkten uvoz ur za izdelavo plač v računovodske programe.

Podatki, ki so zavedeni v aplikaciji MojeUre, se lahko prenesejo naprej glede na funkcionalnosti, ki jih podpira v nadaljevanju sam računovodski program. V večji meri programi omogočajo prenos rednega dela, prenos različnih tipov odsotnosti (bolniška, dopust), prenos seštevkov prihodov in prenos seštevkov malic na mesečni ravni. V primeru, da vašega računovodskega programa ni na seznamu vam uredimo zanj tudi brezplačni izvoz v aplikaciji MojeUre.

Izvoz delovnih ur za različne računovodske programe

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.