MojeUre lahko povežete z vašimi računovodskimi programi


Evidenca delovnega časa MojeUre omogoča neposreden uvoz ur za izdelavo plač v veliko večino računovodskih programov.

Računovodski programi v Sloveniji

Na trgu obstaja veliko različnih računovodskih programov, ki so namenjeni različnim potrebam in velikostim podjetij. Izbira pravega računovodskega programa je odvisna od vrste poslovanja, potreb po funkcijah, proračuna ter drugih specifičnih zahtev. Pri izbiri računovodskega programa je pomembno upoštevati specifične potrebe vašega podjetja, stopnjo kompleksnosti poslovanja in vaše proračunske omejitve.

Prenos podatkov v vaš računovodski program

Podatki, zabeleženi in shranjeni v aplikaciji MojeUre, se lahko prenesejo naprej glede na funkcionalnosti, ki jih podpira vaš računovodski program. V večji meri programi omogočajo prenos rednega dela, prenos različnih tipov odsotnosti – kot npr. bolniška odsotnost in dopusti, prenos seštevkov prihodov in prenos seštevkov malic na mesečni ravni.

Katere vse računovodske programe podpiramo?

MojeUre omogočajo uvoz podatkov za izdelavo plač v računovodske programe Vasco, Birokrat, SAOP, Pantheon, Hermes, OpPis, Norma SOFT, Cadis, AccountingBox in e-Računi. Če vašega računovodskega programa ni na spodnjem seznamu, vam bomo zanj brezplačno uredili uvozno datoteko. Kontaktirajte nas na 0590-64-200 ali na info@mojeure.si.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.