Zakaj je evidentiranje delovnega časa pomembno za podjetje?


Evidentiranje delovnega časa je postopek beleženja časa, ki ga zaposleni porabijo za delo. To lahko vključuje čas, porabljen za posebne naloge in projekte, kot tudi skupno število opravljenih ur vsak dan ali teden.

Evidentiranje delovnega časa je postopek beleženja časa, ki ga zaposleni porabijo za delo. To lahko vključuje čas, porabljen za posebne naloge in projekte, kot tudi skupno število opravljenih ur vsak dan ali teden. Beleženje delovnih ur je pomemben vidik vodenja podjetja, saj podjetjem omogoča natančno sledenje času in vpogled v to, koliko časa je vloženega v različne projekte. Prav tako jim zagotavlja, da so zaposleni pošteno plačani za čas, ki ga porabijo za delo. 

Za beleženje delovnih ur so na voljo različne metode in orodja, kot na primer MojeUre, ki so napredna slovenska aplikacija za natančno in učinkovito evidentiranje delovnega časa.

Izboljšajte svojo poslovno učinkovitost

Kakovostno evidentiranje delovnega časa je za podjetje pomembno iz več razlogov. Eden glavnih razlogov je ta, da podjetjem omogoča natančno spremljanje časa, ki ga zaposleni porabijo za različne naloge in projekte. Te informacije se lahko uporabijo za izboljšanje učinkovitosti, identifikacijo področij, kjer je mogoče povečati produktivnost, in zagotovitev, da zaposleni prejmejo pošteno plačilo za čas, ki ga porabijo za delo.

Zadostitev zakonodajnim predpisom

Evidentiranje delovnega časa je za podjetja pomembno tudi z vidika spoštovanja delovne zakonodaje in predpisov. Številne države, tudi Slovenija, imajo zakone, ki od podjetij zahtevajo, da vodijo natančne evidence o opravljenih urah svojih zaposlenih. Neupoštevanje teh zakonov ima lahko za posledico globe in kazni ter lahko vodi celo do sodnega postopka.

Možnost natančnega izplačila glede na obseg opravljenega dela

Kakovostno evidentiranje delovnega časa je podjetjem v pomoč tudi pri korektnem plačilu zaposlenih. Če ne primer delavec opravlja nadure, je upravičen do dodatkov, medtem ko je z natančnim evidentiranjem delovnega časa mogoče hitro ugotoviti tudi pomanjkljivosti v delovnem procesu.

Preizkusite aplikacijo MojeUre brezplačno

Eden od načinov, kako lahko kot podjetje izboljšate kakovost beleženja svojih delovnih ur, je uporaba aplikacije MojeUre. Ta aplikacija omogoča zaposlenim, da enostavno beležijo svoje delovne ure in jih predložijo v odobritev. Upravljavcem pa omogoča tudi vrsto prednosti in možnosti za pregled vnesenih ur, odobritev dopusta, segmentiranje ur in še mnogo več.

Aplikacija MojeUre ponuja tudi vrsto orodij za poročanje in analitiko, ki lahko vodjem pomagajo prepoznati vzorce in trende v vedenju zaposlenih ter sprejemati odločitve na podlagi podatkov za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti. Poleg tega je aplikacija uporabniku prijazna, lahko dostopna in prilagodljiva potrebam različnih podjetij.

MojeUre so tudi stroškovno učinkovita rešitev za podjetja vseh velikosti, saj aplikacija odpravlja potrebo po dragi opremi in se lahko uporablja na kateri koli mobilni napravi, kar zaposlenim olajša beleženje delovnega časa od koder koli. 

Zaradi vseh teh lastnosti so MojeUre odlično orodje za natančno in učinkovito evidentiranje delovnega časa ter za bolj učinkovito vodenje podjetja.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.