Pet novosti znotraj sistema MojeUre


Evidentiranje delovnega časa s pomočjo spletne aplikacije MojeUre je enostavno in pregledno. Vseskozi se trudimo, da je uporaba aplikacije kar najbolj enostavna.

Pet novosti znotraj sistema MojeUre

Kaj smo posodobili v sistemu MojeUre?

Tako smo pred nekaj dnevi v sistemu naredili pet posodobitev, ki jih že lahko uporabite pri svojem delu? In kaj vse smo posodobili? Dodali smo možnost popravka dopusta, ki omogoča odštevanje določenega fonda dni dopusta, pri čemer se originalna številka ohrani zapisana. Nova funkcionalnost izpisa po lokacijah prijav omogoča prikaz ur po lokacijah, kjer se zaposleni registrirajo prek različnih registratorjev ali mobilne aplikacije, z možnostjo filtriranja. Izpis odmorov omogoča pregled nad odmori zaposlenih od zadnjega delovnega dne do naslednjega. Funkcija preverjanja prekrivanja dopustov opozori na prekrivanje in preprečuje vnos, z nastavitvami za največje število zaposlenih na dopustu. Dodani so tudi novi prazniki za Hrvaško in Avstrijo, ki se samodejno izračunavajo za prihodnja leta.


Imate predlog za izboljšavo?

Če imate kakršenkoli predlog, ki bi lahko izboljšal sistem MojeUre ali naše storitve, s tem pa bi vam tudi olajšal evidentiranje delovnega časa in prihranil čas in denar, vas vabimo, da predloge delite z nami. Pošljite nam svoje predloge na naš elektronski naslov info@mojeure.si.


Pet novosti - evidenca delovnega časa

Popravek dopusta - Dodana je možnost popravka dopusta, kar pomeni, da lahko od navedenih dni odštejete določen fond dni dopusta, pri čemer se originalna številka dopusta ohrani zapisana.

Izpis po lokacijah prijav - Dodana je opcija izpisa po lokacijah prijav. Če se zaposleni registrirajo na različnih registratorjih ali prek mobilne aplikacije, sistem prikazuje, koliko ur je bilo evidentiranih na posamezni lokaciji. Poleg tega je omogočeno filtriranje podatkov po lokacijah.

Izpis odmorov - Dodana je možnost izpisa podatkov o tem, koliko odmora je imel zaposleni od zadnjega delovnega dne do naslednjega delovnega dne. Nova funkcija omogoča boljši pregled nad časom, porabljenim za odmore.

Prekrivanje dopustov - Dodana je funkcija preverjanja prekrivanja dopustov med zaposlenimi. Če se dopusti med seboj prekrivajo, sistem ne dopušča vnosa dopusta in opozori uporabnika. Nastavitve omogočajo določitev največjega števila zaposlenih v določeni kategoriji, ki si lahko hkrati vzamejo dopust. Ta funkcija upošteva tudi prekrivanje v primeru večizmenskega dela.

Dodani novi prazniki - Dodan je nabor novih praznikov za Hrvaško in Avstrijo. Prazniki se samodejno izračunavajo za vsa prihodnja leta, kar bo olajšalo načrtovanje dela in dopustov.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.