Kontrola pristopa na delovno mesto


V okviru sistema MojeUre je na voljo napreden nadzor dostopa, ki omogoča enostavno upravljanje vstopa v poslovno stavbo in prostorov.

V okviru sistema MojeUre odslej omogočamo tudi napreden nadzor dostopa, kar pomeni, da lahko enostavno nadzorujete, kdo lahko vstopa v vašo poslovno stavbo ali do posameznih prostorov znotraj stavbe. Rešitev je del integriranega sistema in poleg evidentiranja delovnih ur omogoča tudi napredno ureditev dostopnosti poslovne stavbe in prostorov po vaši meri.

Zakaj se odločiti za nadzor pristopa?

  •  Izboljšana varnost: sistem za nadzor dostopa zagotavlja dodatno raven varnosti, saj lahko samo pooblaščeni posamezniki vstopijo v prostore ali na določena območja v podjetju.  

  •  Zaščita poslovnih informacij: sistem za nadzor dostopa pomaga zaščititi zaupne podatke in poslovne informacije pred nepooblaščenim dostopom ali krajo.  

  •  Varnost zaposlenih: tovrstna rešitev prispeva k ustvarjanju varnega delovnega okolja za zaposlene.  

  •  Prilagodljivost: v okviru sistema vam je omogočena prilagodljivost za dodeljevanje različnih ravni dostopa posameznikom glede na njihove vloge in odgovornosti v organizaciji.  

  •  Integracija z drugimi sistemi: nadzor dostop se lahko integrirajo z drugimi poslovnimi sistemi, kot so kamere, alarmi in sistemi za avtomatizacijo.  

Kako deluje?

Uporabniki aplikacije MojeUre se identificirajo s svojo identifikacijsko kartico oziroma z drugim identifikacijskim sredstvom, na primer preko Bluetootha ali s svojim pametnim telefonom. Tako za dostop do podjetja in poslovnih prostorov ter za evidentiranje delovnega časa potrebujejo samo en medij, ki vse omogoča na enem mestu.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.