Kmalu bo evidentiranje delovnega časa obvezno


Novela zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti je bila potrjena, uvaja obvezne elektronske evidence delovnega časa, zato vam predstavljamo aplikacijo MojeUre, ki omogoča enostavno evidentiranje delovnih ur, prisotnosti in odsotnosti ter povezljivost z računovodskimi programi.

Državni zbor je v maju potrdil novelo zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti, ki predvideva evidentiranje dodatnih podatkov o delovnem času in uvaja obvezne elektronske evidence za kršitelje. Od 20. novembra 2023 bo treba delovni čas podrobneje evidentirati za vse zaposlene in tudi nekatere zunanje izvajalce, zato vam predstavljamo celovito rešitev – slovensko aplikacijo MojeUre.

Zaupa nam že več kot 400 malih in velikih podjetij po Sloveniji!

Aplikacija MojeUre vam omogoča hiter in enostaven pregled delovnih ur, evidentiranje prisotnosti, odsotnosti in vnos različnih tipov ur ter je primerna za vse tipe podjetij.
1 mesec jo lahko preizkušate BREZPLAČNO!

Zakaj MojeUre?

  •  Mobilna registracija: Registrirajte se na delovnem mestu z uporabo mobilne aplikacije in registracijske točke z uporabo različnih tehnologij. Mobilna aplikacija je razvita za operacijske sisteme Android ter iOS.

  •  Povezljivost z računovodskimi programi: Evidenca delovnega časa omogoča direkten uvoz ur za izdelavo plač v računovodske programe: Vasco, Birokrat, SAOP, Pantheon, Hermes, OpPis, Norma SOFT, Cadis, AccountingBox ...

  •  Dostopnost kjer koli in kadar koli: Do evidence delovnega časa lahko dostopate kjer koli in kadar koli.   

  •  Podatki v oblaku: Vsi podatki so shranjeni na enem mestu prav tako pa je tudi vse varno arhivirano za morebitni vpogled v preteklost. 

  •  Vsestranska uporaba: Ure so lahko evidentirane različnih tipov, lahko se beleži le prihode/odhode na delovno mesto lahko pa tudi različne tipe odsotnosti, kot so bolniške, dopusti, izredni dopusti, študijski dopusti, potni nalogi itd.

Aktivirajte brezplačen preizkus!

Prepričajte se sami in se odločite za brezplačen 1-mesečni preizkus aplikacije z vso opremo, ki jo potrebujete za vašo šolo. Brez rizika in zanesljivo!

Prijavite se na www.mojeure.si ali nas kontaktirajte po telefonu na 05 90 64 200.,

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.