Kako uporabljati registrator delovnega časa?


Registrator delovnega časa omogoča enostavnejše beleženje delovnih ur zaposlenih.

Spremljanje delovnega časa zaposlenih je pomemben vidik vsakega podjetja. Ne samo, da je potreben za namene obračuna plač in zaračunavanja, ampak delodajalcem tudi pomaga spremljati prisotnost in produktivnost zaposlenih. V preteklosti je beleženje delovnih ur vključevalo uporabo fizične ure ali ročno izpolnjevanje časovnih listov. Z napredkom tehnologije pa se je pojavil učinkovitejši in natančnejši način evidentiranja delovnega časa – registrator delovnega časa.

Registrator delovnega časa je naprava, ki zaposlenim omogoča evidentiranje delovnega časa s pomočjo kartice ali mobilnega telefona. Na internetno omrežje je povezan preko brezžičnega omrežja ali UTP kabla. Ta naprava ima vgrajen tudi Bluetooth oddajnik, ki omogoča mobilno registracijo in enostavno evidentiranje delovnega časa.

Registrator delovnega časa je enostaven in priročen

Ena od glavnih prednosti uporabe registratorja delovnega časa je enostavnost in priročnost, ki ju ponuja. Zaposlenim ni več treba ročno izpolnjevati popisa ur. Namesto tega lahko preprosto povlečejo svojo kartico ali prislonijo mobilni telefon, da zabeležijo svoj delovni čas. To prihrani čas in odpravi možnost človeške napake.

Druga prednost uporabe registratorja delovnega časa je dostopnost mesečnih izpisov ur. Ti izpisi zagotavljajo kumulativni pregled vseh delovnih ur, vnesenih v aplikacijo MojeUre. To omogoča natančne obračune in izračune plačil. Poleg tega lahko registrator delovnega časa zaposlene kategorizira v različne skupine, kar delodajalcem olajša spremljanje prisotnosti in produktivnosti.


Izberite najsodobnejšo rešitev, ki vam jo ponuja aplikacija MojeUre

Registrator delovnega časa je sodobna rešitev za evidentiranje delovnega časa. Sledenje delovnim uram zaposlenih je nujno za podjetja vseh velikosti. Aplikacija MojeUre zagotavlja tudi programsko opremo, ki zaposlenim omogoča elektronsko prijavo in odjavo. Do nje je mogoče dostopati prek namiznih računalnikov ali mobilnih naprav, kar olajša oddaljenim ali terenskim delavcem, da beležijo svoje ure. 

V primeru uporabe aplikacije MojeUre je mogoče evidentiranje delovnega časa integrirati tudi z drugo programsko opremo za kadrovske službe, kot so orodja za obračun plač in razporejanje, ki omogoča poenostavitev administrativnih nalog.

Večjezična podpora za najbolj vsestransko uporabo

Aplikacija MojeUre je prevedena v več jezikov in je tako primerna tudi za tuje trge. Trenutno je prevedena v treh različnih jezikih, pa tudi registrator je pripravljen za večjezično podporo. Na podlagi izbrane države se samodejno upoštevajo tudi specifični državni prazniki, ki so olajšajo in poenostavijo pravilen obračun plač.

Za zaključek obstaja več učinkovitih metod za beleženje delovnega časa, vključno s sistemi digitalnih ur, spletnimi sistemi časovnih listov, biometričnimi urami in registratorji delovnega časa. Delodajalci bi morali upoštevati svoje posebne potrebe in izbrati metodo, ki najbolj ustreza njihovemu poslu. Učinkovito vodenje evidenc lahko prihrani čas, prepreči napake in izboljša splošno produktivnost.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.