Kako lahko beleženje delovnega časa na terenu spremeni vaše poslovanje?


Evidenca delovnega časa MojeUre vam omogoča, da lahko prihod na delo in odhod z dela zabeležite tudi v primeru dela izven pisarne.

Kako lahko beleženje delovnega časa na terenu spremeni vaše poslovanje?

Evidenca delovnega časa na terenu

Beleženje delovnega časa na terenu lahko temeljito spremeni način, kako podjetje upravlja s svojimi delovnimi procesi. S tovrstnim sistemom lahko podjetja natančno sledijo delovnemu času zaposlenih na različnih lokacijah, to pa omogoča boljši nadzor nad delovnimi aktivnostmi in optimizacijo poslovanja. V podjetju lahko tako hitreje ugotovite, kako in kje izboljšati učinkovitost dela, prepoznate lahko morebitne težave ali zamude pri projektih ter se pravočasno odzovete na spremembe.

Aplikacija omogoča evidentiranje samo na določenih lokacijah

Mobilna aplikacija, ki omogoča registracijo delovnega časa samo na določenih lokacijah, je lahko izjemno koristna za podjetja z več lokacijami ali za podjetja, ki imajo zaposlene na terenu. Takšno evidentiranje delovnega časa na terenu vam bo zagotovo olajšalo vaše poslovanje. In kako deluje aplikacija? Mobilna aplikacija MojeUre temelji na geolokaciji in GPS tehnologiji, ki omogočata natančno prepoznavanje, kdaj se zaposleni nahaja na določeni lokaciji. To prinaša večjo transparentnost in natančnost pri evidentiranju delovnega časa ter olajšuje upravljanje s kadri in sledenje opravljenemu delu na terenu.

Različne oblike registracije

V sistemu MojeUre lahko s pomočjo mobilne aplikacije zabeležite različne tipe prisotnosti na delovnem mestu. Tako se lahko v pisarni registrirate z aplikacijo - enako kot bi se registrirali na fizičnem registratorju, v primeru dela na terenu je mogoča ti. terenska registracija, nismo pa pozabili niti na možnost registracije v primeru dela od doma.

Kako uporabljati mobilno aplikacijo za evidenco delovnega časa?

Zaposleni pridobijo prijavne podatke za vpis v sistem - »Uporabniško ime« ter »Geslo«. Vsak uporabnik ima svoje prijavne podatke, ti so enaki tudi na spletni aplikaciji in so med seboj v celoti sinhronizirani. S pomočjo aplikacije lahko uporabnik enostavno spremlja število delovnih ur, pregleduje predviden razpored dela ter si ogleduje seštevke delovnih ur po mesecih, kar mu omogoča boljši nadzor nad lastnim delovnim časom in lažje načrtovanje prihodnjih aktivnosti. Poleg tega ima uporabnik možnost, da v aplikacijo vnese različne tipe ur glede na svoje pravice in delovne naloge. To pomeni, da lahko beleži tako redne delovne ure kot tudi preglede, nadure ali dopuste, odvisno od posebnih zahtev njegovega dela. Ta prilagodljivost omogoča natančno evidenco delovnega časa in boljšo sledljivost opravljenega dela.

Enostavna uporabnost mobilne aplikacije

Aplikacija omogoča komunikacijo in obveščanje med uporabniki. Zaposleni lahko prejemajo obvestila o spremembah v razporedu ali drugih pomembnih informacijah neposredno prek mobilne aplikacije. S tem boste izboljšali učinkovitost komunikacije med zaposlenimi in podjetjem ter zagotovili, da so vaši zaposleni vedno na tekočem glede aktualnih dogodkov in nalog. Enostavna uporabnost mobilne aplikacije omogoča boljšo organizacijo dela, večjo preglednost nad delovnim časom ter izboljšuje komunikacijo med zaposlenimi in podjetjem.

Aplikacija MojeUre za Android in Apple

Prenesi našo aplikacijo za Android in Apple in preizkusi uporabnost aplikacije za beleženje delovnega časa na terenu še danes.

> MojeUre za Android telefone / MojeUre za Apple telefone

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.