Kaj je elektronska evidenca delovnega časa?


Elektronska evidenca delovnega časa omogoča podjetjem bolj enostavno in naprednejše vodenje delovnih ur ter različnih tipov odsotnosti z delovnega mesta.

Elektronska evidenca delovnega časa je sistem, ki omogoča podjetjem in organizacijam, da beležijo delovni čas svojih zaposlenih z uporabo elektronskih naprav, kot so računalniki, mobilni telefoni ali čitalniki kartic. Namen tega sistema je zagotoviti natančno in zanesljivo evidenco delovnega časa, ki se lahko uporabi za izplačilo plač, nadzor nad delovnim časom ter za izpolnjevanje zakonskih zahtev.

Pri elektronski evidenci delovnega časa se zaposleni ob prihodu na delovno mesto ali pričetku dela registrirajo s kartico, mobilno aplikacijo, preko spletnega brskalnika ali drugimi načini, ki so na voljo. Sistem nato beleži, kdaj so zaposleni prišli na delo, kdaj so odšli in koliko časa so preživeli na delovnem mestu. Vse podatke se lahko zbirajo in obdelujejo v realnem času, kar omogoča vodjem in upravi boljši pregled nad delovnim časom in produktivnostjo zaposlenih.

Poleg tega elektronska evidenca delovnega časa pomaga pri zagotavljanju skladnosti z zakonskimi zahtevami, kot so omejitve delovnega časa, počitki in odsotnosti. V nekaterih državah je elektronska evidenca delovnega časa obvezna za določene vrste organizacij ali sektorjev, medtem ko se drugje lahko uporablja po lastni presoji.

Uporaba elektronske evidence delovnega časa MojeUre ponuja vse to in še več. Strankam ponujamo tudi BREZPLAČEN preizkus za obdobja meseca dni, kjer lahko na nivoju svojega podjetja preverite delovanje same aplikacije. Več o našem produktu najdete v opisu O produktu.

Vse objave

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je evidenca delovnega časa Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.