MojeUre.si


Enostavna in pregledna aplikacija za evidentiranje delovnega časa usklajena z zakonom ZEPDSV-A.

  • Hitro.
  • Preprosto.
  • Učinkovito.
Nadaljuj po strani

Evidenca delovnega časa


Aplikacija MojeUre je avtomatiziran proces planiranja in evidentiranja dela ter odsotnosti zaposlenih. Omogoča pregled delovnih ur, evidentiranje prisotnosti, odsotnosti in vnos različnih tipov ur.Aplikacija MojeUre


Uporabljajte aplikacijo za evidentiranje delovnega časa, urejanje delovnih ur,
pregled prisotnosti in odsotnosti na delovnem mestu in še veliko več, ...

Pregled delovnih ur

Podrobna evidenca prihodov in odhodov, dopustov, bolnišk in potnih nalogov zaposlenih.

Planiranje in razpored

Modul za planiranje dela zaposlenih v vašem podjetju za daljše časovno obdobje.

Storitve v oblaku

Dostopajte do MojeUre.si aplikacije preko spleta z vseh mobilnih naprav.

Pripravljen izpis mesečnih ur

Na voljo različni izpisi mesečnih ur, pregledi odsotnosti in kumulativa ur.

Večjezična podpora

Aplikacija je prevedena v več jezikov in tako primeren tudi za tuj trg.

Sporočilni sistem

Komunikacija preko sporočil omogoča še lažji način komunikacije med zaposlenimi in nadrejenimi.

Prenos ur

Prenosi presežkov ali manjkov ur v nov mesec s samo enim klikom.

Mobilna aplikacija

Za še lažji pregled in evidentiranje je na voljo mobilna aplikacija za Android in iOS.

Evidenca pregledov

Pri zaposlenih lahko vodite evidenco zdravniških pregledov in prve pomoči.

Potrjevanje ur

Aplikacija omogoča potrjevanje dodanih tipov ur glede na vaše želje s strani administratorjev.

Obveščanje ob dogodkih

Uporabniki lahko ob določenih dogodkih prejmejo obvestila v mobilni in spletni aplikaciji.

Večnivojski uporabniški dostop

Večnivojski tip uporabnikov omogoča dodatne pravice s katerimi lahko upravljajo znotraj podjetja.

Povezljivost z računovodskimi programi


Evidenca delovnega časa omogoča direkten uvoz ur za izdelavo plač v računovodske programe:
Vasco, Birokrat, SAOP, Pantheon, Hermes, OpPis, Norma SOFT, Cadis, AccountingBox, Aplicom, B2, e-Računi...

Računovodski program Vasco Računovodski program Birokrat Računovodski program SAOP Računovodski program Pantheon Računovodski program Hermes Računovodski program OpPis Računovodski program Norma SOFT Calculus 4 Računovodski program Cadis Računovodski program AccountingBox Računovodski program Aplicom Računovodski program e-Računi

* Če vašega računovodskega programa ni na seznamu, vam brezplačno pripravimo delovne ure za uvoz tudi v vaš program.

Pogosta vprašanja


Nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov najdete spodaj. Če imate dodatna vprašanja, pa nas kontaktirajte.

Zakaj bi se odločili za elektronsko evidenco delovnega časa?

Elektronska evidenca delovnega časa pripomore k hitrejši in bolj natančni obdelavi delovnih ur v podjetju, s tem se izognete papirnati obliki vodenja delovnih ur. Do evidence delovnega časa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli. Vsi podatki so shranjeni na enem mestu, prav tako so vsi podatki varno arhivirani za morebitni vpogled v minule zabeležene delovne ure.

Kaj nudi produkt MojeUre?

MojeUre je celovit sistem za evidentiranje in vodenje delovnih ur zaposlenih. Aplikacija ponuja zaposlenemu in nadrejenemu celotno evidenco prisotnosti ter odsotnosti z delovnega mesta. Evidentirane ure so lahko različnih tipov, lahko beležite prihode / odhode na delovno mesto, lahko pa tudi različne tipe odsotnosti - bolniške, dopusti, izredni dopusti, študijski dopusti, potni nalogi, itd.

Kako lahko zaposleni dostopajo do evidence delovnega časa?

Dostop je mogoč preko spletne ali mobilne aplikacije. Zaposleni pridobijo uporabniške prijavne podatke, preko katerih se prijavijo v sistem. Aplikacija omogoča omejevanje pregleda in urejanja delovnih ur, kar je odvisno glede na zahteve nadrejenega v podjetju. Zaposleni lahko tako spremlja kvoto oddelanih delovnih ur, število dni dopusta ter preostale informacije, ki so na voljo.

Kako poteka evidentiranje delovnih ur?

Vnos delovnih ur v evidenco delovnega časa poteka preko spletne ali mobilne aplikacije. V primeru, da podjetje odkupi tudi registrator delovnega časa, pa vnos delovnih ur poteka tudi preko registratorja. Zaposleni oziroma administrator lahko poskrbi za ročni vnos delovnih ur različnega tipa. Uporabnik z enostavnim klikom doda delovne ure, ki so bile v današnjem dnevu izvedene, na posamezni dan pa se lahko zavede neomejeno število delovnih ur različnih tipov.

Kako poteka registracija delovnih ur?

Registracija delovnih ur je možna na več načinov. Eden od najpogostejših načinov je registracija delovnih ur preko registratorja z uporabo kartice oz. ključka, ki ga pridobi zaposleni. Drugi možen način je preko spletne aplikacije, kjer se lahko registracija omeji na lokacijo podjetja. Tretji način pa je registracija z uporabo mobilne aplikacije in registracijske točke z uporabo tehnologije Bluetooth, NFC ali QR kode - v primeru, ko naprava ne podpira omenjene tehnologije, v ozadju pa za dodatno varnost skrbi še omejevanje lokacije.

Ali se lahko mesečne delovne ure uvozi neposredno v računovodski program?

Aplikacija omogoča neposredni izvoz vseh tipov delovnih ur za posamezen mesec v datoteke, ki so zahtevane za uvoz v vaš računovodski program, pripravljen pa je tudi izračun za prevoz na delo ter prehrano. Uvozna datoteka je pripravljena za računovodske programe Vasco, Birokrat, SAOP, Pantheon, Hermes, OpPis, Norma SOFT Calculus 4, Cadis, e-računi, Aplicom, B2 in AccountingBox. Če vašega računalniškega programa ni na seznamu, pripravimo tudi uvozno datoteko za program brez kakršnih koli dodatnih stroškov.

Kako poteka uporaba aplikacije v preizkusnem obdobju?

Vsako podjetje ima na voljo BREZPLAČNO enomesečno preizkusno obdobje evidence delovnega časa. Podjetje v primeru potreb po registratorju prejme v uporabo registrator ter obeske oz. kartice, preko katerih se zaposleni prijavljajo na registrator. Prav tako pridobi seznam uporabniških podatkov, kjer lahko zaposleni samostojno preko spleta ali na mobilni napravi spremlja lastno evidenco.

Zakaj je vredno izkoristiti enomesečni brezplačni preizkus?

Zdaj lahko BREZPLAČNO in brez obveznosti preizkusite našo programsko opremo in ugotovite, ali je primerna za vaše potrebe. Zakaj ne bi Mojeure aktivirali že danes? Morda boste presenečeni, koliko koristi lahko sistem prinese vašemu podjetju.

Kakšni so stroški za uporabo aplikacije?

Strošek, ki ga podjetje plača enkratno je odkup registracijskih naprav v primeru, da jih potrebujete in vzpostavitveni strošek celotnega sistema. Strošek, ki se ga plačuje na mesečni ali letni ravni je zakup lincenc po uporabniku. Če se odločite za letni najem licenc, vam priznamo še dodatne popuste. Montaža, svetovanje, integracija novih funkcionalnosti ter integracija uvozov delovnih ur za vaš računovodski program je popolnoma BREZPLAČNA.

Kakšna je razlika med registratorjem in registracijsko točko?

Klasičen način, kjer se zaposleni registrirajo preko registratorja, imajo v ta namen kartico oziroma ključek, katerega prislonijo na registrator in s tem je registracija prisotnosti na delovnem mestu uspešna. Registrator za delovanje potrebuje električno napajanje in internetni dostop. Registracija preko registracijske točka poteka z mobilno aplikacijo in ne zahteva električnega napajanja ali internetnega dostopa. Kar morate storiti, je pritrditev točke na določeno mesto, kjer se bodo zaposleni registrirali ob prihodu na delovno mesto.

Registracija delovnega časa


Registrirajte se na delovno mesto z uporabo obeskov / kartic in registratorja ali z uporabo mobilne aplikacije. Na voljo je tudi registracija preko spletnega brskalnika kakor tudi ročni vnos prihodov / izhodov na delovno mesto.

Registrirajte se na delovno mesto na več različnih načinov

Vas zanima enomesečni brezplačni preizkus?


Poenostavite vaše poslovanje in evidentiranje delovnega časa z enomesečnim BREZPLAČNIM preizkusom.
Brez rizika in brez obveznosti!

Želim brezplačni preizkus

Vzpostavite stik z nami


Se želite prepričati, ali je sistem Mojeure prava izbira za vas?
Pišite nam za BREZPLAČNI enomesečni preizkus brez obveznosti.

Strinjam se, da družba moje osebne podatke obdeluje za namen izdelave ponudbe in kontakta preko e-pošte ali telefona. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da hrambo mojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem na elektronski naslov info@mojeure.si. Družba 1A INTERNET d.o.o. bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

1A Internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI - Slovenia

Splošne informacije


Podpora strankam

Pojdi na vrh
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.